Fenomena 2020

Menggegar ekonomi, menggoncang dunia, mengubah segalanya kepada ‘luar biasa’!

Marah?

Nak marah pada siapa? Pada takdir dan ketentuan? Mempersoal suratan, meluah ketidakpuasan, kononnya COVID-19 merencatkan segala rancangan!

Stress? Takut?

Pening meramal nasib diri,
mencongak hasil dalam tempoh getir ini?

Usah bimbang,

kerana segala hikmah bakal tersingkap,
rahsia peristiwa ‘agung’ yang cetus fenomena akhirnya terbongkar, di sini!

Rahsia ‘jemput rezeki’ untuk anda yang tengah struggle dan ‘terdesak’ kerana pandemik COVID-19!

Bukan 1 tapi 4 naskah yang akan mengubah sisi pandangan anda 360 darjah! E-book yang bakal meleraikan segala kesulitan dan memimpin jiwa ke arah kesyukuran!

COVID-19,
anugerah dari langit yang ‘ditiupkan’ Maha Pencipta, utusan tentera kecil menggoncang segenap pelusuk semesta! Menyebar seruan memanggil jiwa bertaut semula, mencelikkan si buta yang taksub cinta dunia!

 

E-BOOK INI ADALAH ILHAM
dari Allah SWT sebagai ikhtiar kami di Ibnu Sina Wellness untuk menyebarkan energi kasih sayang dan cinta sesama insan di kala dilanda keperitan ujian!

 

ANUGERAH TUHAN DARI WUHAN
adalah terjemahan keikhlasan kami untuk membantu anda menghadapi saat sukar dan berkongsi formula rahsia untuk ‘survive’ sepanjang tempoh sukar ini!

Kenapa Ebook Anugerah Tuhan Dari Wuhan ‘WAJIB’ dimuat turun?

“Bagaimana cara untuk KAYA di waktu ujian besar ini?”

“Macam mana nak buat suami makin sayang dan bina keluarga bahagia di saat ‘terpenjara’ di rumah?”

“Apakah formula mudah untuk doa dimakbulkan Tuhan dan makin DEKAT dengan dengan Allah swt?”

  • Panduan lengkap gaya hidup merangkumi semua aspek.
  • Cara terbaik ‘membuat’ wang ketika tempoh PKP.
  • Artikel kajian saintifik (eksklusif) mengenai wabak COVID-19 dan cara menanganinya!
  • Amalan beribadah dan doa melawan wabak ‘peragut nyawa’.
  • Rahsia suami isteri dan keluarga kekal bahagia semasa PKP.
  • Langkah hilangkan stress dan tekanan akibat terlalu lama ‘terpenjara’.

Oops,

dan beberapa lagi rahsia WAJIB ANDA TAHU yang belum pernah dikongsikan oleh sesiapa akan kami bongkar dalam Ebook ini!

TESTIMONI

APA KATA MEREKA

Hartini Sulaiman

Johor Bahru

Seronok ada bahan bacaan time cuti ni, saya belajar benda baru.. Banyak tips yang menjadi! Hehe, tahu cara macam mana nak suami dan anak ‘dengar cakap’ time PKP!

Hiswadi Arifin

Cyberjaya

Terbaik! benda f ree, sape taknak. Mula-mula tu ingat ebook biasyer2 ja… rupanya penuh dengan rahsia! Tak rugi, berbaloi baca!

Ahmad Fendi

Perlis

Siapa je nak sakit? Mintak simpang… saya pun takut kena wabak ni ! Tapi bila baca buku ni saya tahu la sikit-sikit macam mana nak elak jangkitan COVID-19 dengan berkesan, macam tingkatkan sistem imun
semua tu…

E-BOOK LENGKAP DENGAN

KAJIAN SAINTIFIK

HARGA ASAL lebih dari RM 199.90! Namun bersempena dengan bulan Ramadan, kami akan memberikannya secara PERCUMA sebagai inisiatif untuk membantu masyarakat ‘berjuang’ dalam kesulitan ini.

PERCUMA 100%
Bukan setakat satu E-book, tapi kami akan berikan 4 siri E-book Anugerah Tuhan Dari Wuhan istimewa untuk anda.

KAMI TAMBAH LAGI ++++

VOUCHER BERNILAI RM 10.00
apabila anda muat turun 4 Siri Anugerah Tuhan Dari Wuhan

Anda boleh gunakan VOUCHER ISTIMEMEWA ini untuk pembelian Ebook keluaran eksklusif Ibnu Sina Wellness seterusnya!