Akhiri penderitaan anda....
Jom Bangkitkan Nikmat Hidup!

Ditubuhkan pada 2015, Ibnu Sina Wellness membantu masyarakat BANGKITKAN NIKMAT HIDUP melalui rawatan alami Sains berasaskan Tauhid TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI yang unggul di rantau Asia berdasarkan Kanun Perubatan Ibnu Sina. Kaedah rawatan alami yang mengikut Teknologi Fitrah dan Hukum Alam ini juga dikongsi melalui sesi konsultasi, bengkel, webinar dan penghasilan bahan-bahan ilmiah menerusi media cetak, media massa dan media sosial untuk memudahkan masyarakat cegah dan pulih dari penyakit fizikal dan mental bagi mencapai keimanan, kesihatan, cinta, kebahagiaan, dan kejayaan yang didambakan setiap insan. Terletak di tengah-tengah kehijauan Country Heights Kajang, kedatangan anda disambut dengan suasana nyaman seakan berada di resort percutian dengan berlatarbelakangkan landskap tumbuhan herba dan taman yang menenangkan jiwa.

Penubuhan Ibnu Sina Wellness adalah usahasama sebuah keluarga yang telah dididik dengan ilmu tentang Teknologi Fitrah semenjak 30 tahun lalu.

Terdorong dengan semangat yang membara untuk mengecapi ketinggian potensi diri dalam menangani segala permasalahan hidup, Ibnu Sina Wellness komited membantu penderitaan masyarakat dengan matlamat jangka panjang yang teratur.

Visi / Vision

Membangkitkan generasi hikmah
Revive Civilisation of Wisdom

Misi / Mission

Pemacu intelek ke arah Sains Tauhid dan Teknologi Fitrah demi mencapai kejayaan
Accelerate reversion of intellect to Tauhidic Science and Fitrah Technology for success and abundance

Team Ibnu Sina Wellness

Slide

AWAKEN UNLIMITED POTENTIAL

Membantu Hakeema mencari bahan penyelidikan sains moden yang selari dengan Kanun Perubatan Ibnu Sina dan mengintegrasikan cara penyampaian yang berilmiah berasaskan Tauhid dalam bidang saintifik, psikologi dan agama.

Slide

TRANSFORMATION – ENLIGHTENMENT – FULFILMENT

Mencorakkan fakta sains berasaskan Tauhid dalam bentuk video untuk kemudahan pemahaman masyarakat dan menyimpan rekod pesakit dalam bentuk video.

Slide

BE BLESSED – BE AWAKENED –
BE DESIRED – BE LOVED

Coach dan Konsultan yang telah dilatih khas sebagai Pembantu Perawat merupakan orang kanan kepada Hakeema. Mereka tekun mengikuti keadaan dan perkembangan pesakit dari awal hingga ke akhir rawatan.

previous arrow
next arrow
Slide

16 APRIL 2021

MAJLIS BUKA PUASA BERSAMA STAF DAN KOMUNITI ALIVE
Slide

2 JANUARI 2021

MAJLIS PERPISAHAN STAF ISW
Slide

27 NOVEMBER 2020

SESI PHOTOSHOOT STAF ISW
Slide

19 SEPTEMBER 2020

MAJLIS PERKAHWINAN BEKAS STAF
Slide

30 OGOS 2020

MAJLIS PERKAHWINAN HAKEEM AHMAD
Slide

19 JULAI 2020

PROGRAM TAKBIR RAYA SELAMA 90 MINIT TANPA HENTI BERSAMA RAIHAN
Slide

13 JUN 2020

SESI COACHING GAYA HIDUP FITRAH BERSAMA STAF DAN KOMUNITI ALIVE
Slide

3 JUN 2020

MAJLIS ORIENTASI STAF BARU ISW
Slide

13 DISEMBER 2019

PROGRAM TRILLIONAIRE BERSAMA STAF DAN KOMUNITI ALIVE
previous arrow
next arrow

Ideologi Ibnu Sina Wellness

Teknologi Fitrah

Teknologi Fitrah adalah programming yang menghubungkan ROH ke dalam JASAD-JIWA lalu menggerakkan sistem enjin JASAD-JIWA-ROH.

Hukum Alam

Hukum Alam atau Sunatullah adalah hukum ketetapan (programming) terhadap segala ciptaan agar ia berfungsi secara mutlak, tetap dan tidak akan berubah fungsinya kerana ciptaan tidak mempunyai kuasa untuk melanggar hukum Yang Maha Pencipta.

Sains berasaskan Tauhid

Sains berasaskan Tauhid merujuk kepada asal-usul setiap ciptaan alam semesta dari Yang Maha Pencipta kerana Dialah Al-Awwal, Al-Aakhir, Az-Zahir, Al-Baatin.

Kanun Perubatan Ibnu Sina

Falsafah perubatan dari Sains yang berasaskan Tauhid, membuktikan bahawa Yang Maha Pencipta telah mengisi dunia ini lengkap dengan ubat yang diperlukan manusia. Sebanyak 760 formula dan preskripsi yang berasaskan bahan semula jadi diekstrak daripada Kanun Perubatan Ibnu Sina.

Perubatan Herba

Hasil kajian Ibnu Sina membuktikan Yang Maha Pengasih dan Penyayang telah menciptakan ubat untuk menyembuhkan manusia dari jenis-jenis herba, rempah ratus, akar kayu, daun dan bunga yang bersesuaian untuk merawat punca penyakit sehingga ke akar umbi.

TANPA KIMIA-TANPA BEDAH- TANPA RADIASI

Rawatan Overhaul Body TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI mampu melembut-mengembang-mengepam keluar longgokan toksin tersumbat bagi menghidupkan kembali sistem enjin jasad. Hasilnya, sistem enjin jasad kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah.

Panduan Holistik JASAD-JIWA-ROH

Konsultasi peribadi

Buku pelbagai info

Resipi Sihat

Simptom Penyakit

#fightcovid19

Perkongsian ilmu tentang gaya hidup fitrah secara langsung

Perpustakaan online Ibnu Sina Wellness

Video informasi tentang tip kesihatan dan perubatan

Program seminar

Perkongsian pengalaman dan tip mereka yang telah berjaya

Lote Tree Honey

Hak istimewa ALIVE

Perancangan Masa Depan ISW

Kenali Hakeema - perawat dan pengasas ISW

“Ibnu Sina Wellness fokus terhadap penyembuhan JASAD-JIWA-ROH agar anda mengalami transformasi kehidupan melalui Teknologi Fitrah dan Hukum Alam. Teknologi Fitrah dan Hukum Alam adalah programming atau hukum atau aturan bijaksana Yang Maha Pencipta. Sesungguhnya, semua ciptaan dan segala aspek kehidupan terikat hubungan dengan Yang Maha Pencipta”

Hakeema Rozainah

Pengasas Ibnu Sina Wellness

Hakeema Rozainah

Kenali Hakeema - perawat dan pengasas ISW

“Ibnu Sina Wellness fokus terhadap penyembuhan JASAD-JIWA-ROH agar anda mengalami transformasi kehidupan melalui Teknologi Fitrah dan Hukum Alam. Teknologi Fitrah dan Hukum Alam adalah programming atau hukum atau aturan bijaksana Yang Maha Pencipta. Sesungguhnya, semua ciptaan dan segala aspek kehidupan terikat hubungan dengan Yang Maha Pencipta”

Scroll to Top

Muat Turun Buku Panduan 101 Penyakit Menurut Ibnu Sina Perut & Sistem Gastrousus

Muat Turun Buku Panduan 101 Penyakit Menurut Ibnu Sina Rahim

Muat Turun Buku Panduan 101 Penyakit Menurut Ibnu Sina Paru-Paru

Muat Turun Buku Panduan 101 Penyakit Menurut Ibnu Sina Kencing Manis

Muat Turun Buku Panduan 101 Penyakit Menurut Ibnu Sina Buah Pinggang

Muat Turun Buku Panduan 101 Penyakit Menurut Ibnu Sina Hati

Muat Turun Buku Panduan 101 Penyakit Menurut Ibnu Sina Jantung