OVERHAUL BODY

Bangkitkan Nikmat Hidupmu
Click Here
Berapakah nilai NYAWA anda?
Sanggupkah anda hidup sakit menderita?
Click Here
Jangan tunggu body breakdown baru nak Overhaul Body.
Click Here
Previous
Next
Hapuskan punca penyakit hingga ke akar umbi dengan Overhaul Body. TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI
Hapuskan punca penyakit hingga ke akar umbi dengan Overhaul Body.
TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI

Jom Overhaul Body

OVERHAUL BODY

Bangkitkan Nikmat Hidupmu
Berapakah nilai NYAWA anda?
Sanggupkah anda hidup sakit menderita?
Jangan tunggu body breakdown baru nak Overhaul Body.
Previous
Next
Hapuskan punca penyakit hingga ke akar umbi dengan Overhaul Body.
TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI

Daftar Overhaul Body sekarang

Nak hidup macam orang lain?
Nak kembali sihat & aktif?

Formulasi Overhaul Body berdasarkan Kanun Perubatan Ibnu Sina

5 Formula Overhaul Body terbukti secara saintifik dapat menghapuskan punca penyakit hingga ke akar umbi agar sistem enjin jasad dapat kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah (programming). Formulasi penuh barakah ini dapat mengepam keluar longgokan toksin tersumbat dan membaik pulih sistem enjin jasad TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI.

Bahaya toksin dalam jasad dan puncanya

Longgokan toksin memori beracun diperoleh kesan (effect) daripada pengalaman hidup seperti stres, trauma, ketakutan, cepat marah, dendam, sakit hati, cemburu, dan gaya hidup tidak sihat. Longgokan toksin beracun fizikal pula diperoleh daripada makanan dan minuman. Longgokan toksin sangat berbahaya kepada jasad jika dibiarkan kerana mampu merosakkan DNA dan membunuh berjuta-juta sel sihat. Percambahan sel-sel baharu ini penting untuk menggantikan kembali 300 juta sel yang mati pada setiap minit bagi mengekalkan keseimbangan fungsi sistem enjin jasad.

Longgokan Toksin

DNA rosak

Sel mati

Penyakit Kronik

Longgokan Toksin

DNA rosak

Sel mati

Penyakit Kronik

Adakah anda atau orang tersayang mempunyai penyakit ini?

JANTUNG
BUAH PINGGANG
STROK
RAHIM
JANTUNG
BUAH PINGGANG
STROK
RAHIM
KANSER
DEPRESI/ANXIETY
PANKREAS
MASALAH
LELAKI
KANSER
DEPRESI/ANXIETY
PANKREAS
MASALAH
LELAKI
HATI
OBESITI
PARU-PARU
PERUT
HATI
OBESITI
PARU-PARU
PERUT

Nak hidup macam orang lain?
Nak kembali sihat & aktif?

Formulasi Overhaul Body berdasarkan Kanun Perubatan Ibnu Sina

5 Formula Overhaul Body terbukti secara saintifik dapat menghapuskan punca penyakit hingga ke akar umbi agar sistem enjin jasad dapat kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah (programming). Formulasi penuh barakah ini dapat mengepam keluar longgokan toksin tersumbat dan membaik pulih sistem enjin jasad TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI.

Bahaya toksin dalam jasad dan puncanya

Longgokan toksin memori beracun diperoleh kesan (effect) daripada pengalaman hidup seperti stres, trauma, ketakutan, cepat marah, dendam, sakit hati, cemburu, dan gaya hidup tidak sihat. Longgokan toksin beracun fizikal pula diperoleh daripada makanan dan minuman. Longgokan toksin sangat berbahaya kepada jasad jika dibiarkan kerana mampu merosakkan DNA dan membunuh berjuta-juta sel sihat. Percambahan sel-sel baharu ini penting untuk menggantikan kembali 300 juta sel yang mati pada setiap minit bagi mengekalkan keseimbangan fungsi sistem enjin jasad.

Longgokan Toksin

DNA rosak

Sel mati

Penyakit Kronik

Longgokan Toksin

DNA rosak

Sel mati

Penyakit Kronik

Overhaul Body adalah rawatan ‘signature’ Ibnu Sina Wellness menggunakan kaedah Sains berasaskan Tauhid dan perubatan herba yang diformulasikan daripada Kanun Perubatan Ibnu Sina. Rawatan Overhaul Body TANPA KIMIA – TANPA BEDAH – TANPA RADIASI adalah selamat dan selari dengan Teknologi Fitrah sistem enjin JASAD-JIWA-ROH manusia.

Menurut Ibnu Sina, penyakit timbul apabila sistem enjin jasad ‘breakdown’ daripada berfungsi mengikut Teknologi Fitrah. Objektif Overhaul Body adalah untuk menghidupkan kembali sistem enjin jasad agar ia dapat berfungsi mengikut Teknologi Fitrah.

1) JASAD-JIWA-ROH manusia telah dicipta dengan sempurna
2) Menurut Teknologi Fitrah (programming), sistem enjin jasad sentiasa baik pulih kerosakan.

5 Formula Overhaul Body dalam bentuk formulasi herba berkualiti penuh barakah beserta Elixir of Life, Superfood for Superlife dan gaya hidup nikmat mampu melembut-mengembang-mengepam keluar longgokan toksin tersumbat.

Longgokan toksin → DNA rosak →
Sel mati → Penyakit kronik

Hasilnya, DNA kembali sihat lalu menggalakkan percambahan 300 juta sel-sel baharu setiap minit bagi menggantikan sel-sel mati pada tisu, organ, tulang, otot, darah, saraf, kulit. Neuron dan sistem imun menjadi kuat. Sistem enjin jasad kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah.

Daftar Sekarang

Anggaran Umur Masalah Kesihatan Pakej
14 - 25 Mood tidak stabil, membina fokus & IQ PURIFY BODY SILVER
20 - 30 Asma, Resdung, Sembelit, Gastrik, Migrain PURIFY BODY GOLD
25 - 35 Hormon & Haid tidak stabil, Ulser perut dan usus, Buasir TRIAL // OVERHAUL BODY
30 - 40 Henti merokok, Stres, Lemah tenaga batin, Kencing manis,
Darah tinggi, Kolesterol, Buasir
OVERHAUL BODY BRONZE
35 - 45 Henti merokok, Stres, Tenaga batin, Kencing manis, Darah tinggi,
Kencing manis, Kolesterol, Ulser perut dan usus, Cyst, Fibroid
OVERHAUL BODY SILVER
40 -80 Kanser, Jantung, Strok, Hati, Paru-paru, Buah pinggang, Endometriosis, Menopaus OVERHAUL BODY GOLD
40 -80 Kanser, Jantung, Strok, Hati, Paru-paru, Buah pinggang, Endometriosis, Menopaus OVERHAUL BODY GOLD HEART

Cubalah Overhaul Body di ISW. Kembalikan nikmat hidup anda hanya dalam 10 minggu

Lokasi

Ibnu Sina Wellness, Country Heights Kajang, Selangor

Durasi

3-10 minggu

Harga

Dari RM3000

Lokasi

Ibnu Sina Wellness, Country Heights Kajang, Selangor

Durasi

3-10 minggu

Harga

Dari RM3000

Tanpa Kimia

1001 manfaat daripada sumber ubatan semula jadi ciptaan Yang Maha Kuasa berkongsi mikrobiota yang serasi bagi membaik pulih rantaian DNA rosak agar sistem enjin jasad dapat berfungsi mengikut Teknologi Fitrah.

Tanpa Bedah

Longgokan toksin beracun yang tersumbat di dalam sel boleh dipam keluar secara intensif melalui sistem limfa (termasuk sistem limfa otak), organ penapis seperti hati dan buah pinggang serta sistem perkumuhan melalui sendawa, kentut, pembuangan najis, air kencing, peluh dan muntah. Bagi wanita, darah kotor dipam keluar melalui kitaran haid setiap bulan. Hasilnya tisu, organ, tulang, otot menjadi bersih dan kuat untuk menjalankan fungsinya mengikut Teknologi Fitrah.

Tanpa Radiasi

Sistem enjin jasad yang bersih dapat menyerap nutrisi lalu membaik pulih rantaian DNA rosak, sekaligus menggalakkan percambahan berjuta-juta sel baharu bagi menggantikan sel-sel yang telah rosak, berpenyakit dan mati. Hasilnya, tisu, organ, tulang dan otot semakin kuat untuk menjalankan fungsinya mengikut Teknologi Fitrah .

Bukti kejayaan Overhaul Body

Hasil ujian kolonoskopi yang diambil daripada salah seorang pelanggan Overhaul Body pada kali pertama (selepas 6 bulan) dan kali kedua (selepas 18 bulan) membuktikan bahawa anggota tubuh semakin pulih.

Sebelum Overhaul Body

Selepas Overhaul Body

Skop dubur Pn. Nurhafizah Ismail, Hospital Pantai, Cheras

Kolon Pesakit Kanser

Dubur Pesakit Selepas 6 bulan

Dubur Pesakit Selepas 18 bulan

Skop kolon Pn. Nurhafizah Ismail, Hospital Pantai, Cheras

Kolon Pesakit Selepas 6 bulan

Kolon Pesakit Selepas 18 bulan

Longgokan toksin beracun tidak dapat dicerna, ditapis dan dipam keluar – rantaian DNA rosak – berjuta-juta sel rosak dan mati – tisu, organ, tulang, otot, saraf, darah dan kulit menjadi lemah – sistem enjin jasad tidak dapat berfungsi mengikut Teknologi Fitrah.

Longgokan toksin beracun dapat dicerna, ditapis dan dipam keluar – rantaian DNA kembali sihat – percambahan berjuta-juta sel sihat – tisu, organ, tulang, otot, saraf, darah dan kulit dapat berfungsi mengikut Teknologi Fitrah.

Bukti kejayaan Overhaul Body

Hasil ujian kolonoskopi yang diambil daripada salah seorang pelanggan Overhaul Body pada kali pertama (selepas 6 bulan) dan kali kedua (selepas 18 bulan) membuktikan bahawa anggota tubuh semakin pulih.

DNA sihat mengaktifkan percambahan sel-sel baharu sehingga kesemua tisu, organ, tulang, otot, darah, saraf dan kulit menjadi muda serta dapat berfungsi dengan sihat bertenaga. Overhaul Body TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI mampu memberikan hayat pada kehidupan anda.
Skop kolon Pn. Nurhafizah Ismail, Hospital Pantai, Cheras
Kolon Pesakit Selepas 6 bulan

Percambahan sel-sel baharu dapat membina dinding usus yang sihat. Tiada lagi kanser namun perlu masa untuk dinding usus kembali menebal dan masih kelihatan kehitaman pada saraf-saraf usus yang lama.

Kolon Pesakit Selepas 18 bulan

Percambahan sel-sel sihat telah membina otot usus sehingga tebal dan saraf pada dinding usus kelihatan merah.

Skop dubur Pn. Nurhafizah Ismail, Hospital Pantai, Cheras

Dubur Pesakit Selepas 6 bulan

Masih belum tertutup rapat.

Dubur Pesakit Selepas 18 bulan

Percambahan sel telah membina struktur dubur hingga ia kembali tertutup rapat.

Biar Betul Ni!

Bolehkah darah beku, batu hempedu dan batu karang dipam keluar?

//video dr fadlul//

Hanya untuk anda yang inginkan NIKMAT HIDUP

Longgokan toksin seperti kolesterol, batu karang, batu hempedu, cyst, fibroid, darah beku dan kalsifikasi dipam keluar-rantaian DNA kembali sihat-percambahan berjuta-juta sel baharu-meningkatkan sistem imun-organ kembali sihat.

Menghidupkan kembali sistem enjin jasad mengikut Teknologi Fitrah:

Bayangkan anda atau mereka dapat merasai nikmat ini!

Saraf aktif & kuat ingatan

Saraf aktif & kuat ingatan

Percambahan berjuta-juta sel baharu mengaktifkan kembali sistem saraf untuk peningkatan kekebalan sistem imun jasad

Organ sihat & hormon subur

Organ sihat & hormon subur

Percambahan berjuta-juta sel menguatkan organ bagi menjalankan fungsinya mengikut Teknologi Fitrah. Pengeluaran hormon subur hingga anda kembali merasai tenaga muda

Salur jantung lancar

Salur jantung lancar

Salur jantung bersih, otot jantung kuat, peredaran darah lancar dan degupan jantung stabil hasil daripada pengeluaran toksin dan darah yang cair

Sistem Perkumuhan Semakin Lancar

Sistem Perkumuhan Semakin Lancar

Lawas pembuangan air kecil dan besar, mudah kentut, sendawa, berpeluh, menggigil hasil daripada pengeluaran toksin. Gastrik hilang.

Sel kanser tidak lagi aktif

Sel kanser tidak lagi aktif

Pengeluaran toksin sehingga ke akar umbi dan percambahan berjuta-juta sel sihat menguatkan tisu, organ, tulang, otot untuk menjalankan fungsinya mengikut Teknologi Fitrah sehingga sel kanser terhapus secara fitrah

Tenaga seksual muda

Tenaga seksual muda

Aliran tenaga hayat lancar menguatkan kembali tenaga batin, organ reproduksi kembali subur dan pasangan semakin sayang

Sendi-tulang-otot kuat

Sendi-tulang-otot kuat

Sendi, otot, tulang kuat dan bergris memudahkan bersenam, menunaikan ibadah dan kerja harian dengan sempurna.

Peningkatan kadar penyerapan oksigen

Peningkatan kadar penyerapan oksigen

Penyerapan oksigen secara maksimum mampu menghilangkan asma, resdung, migrain dan kegatalan kulit.

*Diekstrak daripada Buku Panduan 101 Penyakit Edisi Premiere

Komuniti ALIVE

ALIVE adalah komuniti alumni Overhaul Body yang telah berjaya menikmati hidup mereka kembali.

Genius
Image is not available
Haniza
“Sebelum ni saya anxiety, jantung berdebar. Every month saya masuk hospital... saya kencing keluar pasir. Doktor kata batu karang pecah. Detox ni cuci betul-betul badan saya"
Jantung & Anxiety
Genius
Image is not available
Khursiah
“Saya dah rujuk hospital, tapi hospital tak boleh detect apa sakit saya"
Anxiety & Depression
Genius
Image is not available
Rafi
“Rupanya saya ada masalah ketumbuhan buah pinggang, sembelit & buasir... perubahan ketara tidak pernah sembelit & sakit selepas tu"
Ketumbuhan buah pinggang
Genius
Image is not available
Shobana
“Saya pernah masuk wad 2 kali sebab darah tinggi. Saya mungkin dapat strok. Saya dah putus asa... keluarkan toksin-toksin, rasa lain macam dan rasa segar"
Hypertension & Pra Strok
Genius
Image is not available
Dasuki
“Sakit dada, sakit kulit & susah buang air besar... sekarang kehidupan memang berbeza. Fuhh, rasa lega. Nikmat!"
Masalah Hati & Sembelit
Genius
Image is not available
Haniza
“Sebelum ni saya anxiety, jantung berdebar. Every month saya masuk hospital... saya kencing keluar pasir. Doktor kata batu karang pecah. Detox ni cuci betul-betul badan saya"
Nur Haniza A. Rahim
Jantung & Anxiety
Genius
Image is not available
Khursiah
“Saya dah rujuk hospital, tapi hospital tak boleh detect apa sakit saya"
Khursiah Daud
Anxiety & Depression
Genius
Image is not available
Rafi
“Rupanya saya ada masalah ketumbuhan buah pinggang, sembelit & buasir... perubahan ketara tidak pernah sembelit & sakit selepas tu"
Mohd Rafi Bin Mohamed Zakaria
Ketumbuhan buah pinggang
Genius
Image is not available
Shobana
“Saya pernah masuk wad 2 kali sebab darah tinggi. Saya mungkin dapat strok. Saya dah putus asa... keluarkan toksin-toksin, rasa lain macam dan rasa segar"
Shobana
Hypertension & Pra Strok
Genius
Image is not available
Dasuki
“Sakit dada, sakit kulit & susah buang air besar... sekarang kehidupan memang berbeza. Fuhh, rasa lega. Nikmat!"
Dasuki Kemin
Masalah Hati & Sembelit

Komuniti ALIVE

ALIVE adalah komuniti alumni Overhaul Body yang telah berjaya menikmati hidup mereka kembali.

Genius
Image is not available
Haniza
“Sebelum ni saya anxiety, jantung saya berdebar. Every month saya masuk hospital... saya kencing keluar pasir. Doktor kata batu karang pecah. Detox ni cuci betul-betul badan saya"
Jantung & Anxiety
Genius
Image is not available