OVERHAUL BODY

Bangkitkan Nikmat Hidupmu

Bangkitkan Nikmat Hidupmu

     Hapuskan punca penyakit hingga ke akar umbi dengan       Overhaul Body – TANPA KIMIA, TANPA BEDAH, TANPA RADIASI

Hapuskan punca penyakit hingga ke akar umbi dengan Overhaul Body – TANPA KIMIA, TANPA BEDAH, TANPA RADIASI

Nak hidup macam orang lain?
Nak kembali sihat & aktif?

Formulasi Overhaul Body berdasarkan Kanun Perubatan Ibnu Sina

5 Formula Overhaul Body terbukti secara saintifik dapat menghapuskan punca penyakit hingga ke akar umbi agar sistem enjin jasad dapat kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah (programming). Formulasi penuh barakah ini dapat mengepam keluar longgokan toksin tersumbat dan membaik pulih sistem enjin jasad TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI.

Bahaya toksin dalam jasad dan puncanya

Longgokan toksin memori beracun diperoleh kesan (effect) daripada pengalaman hidup seperti stres, trauma, ketakutan, cepat marah, dendam, sakit hati, cemburu, dan gaya hidup tidak sihat. Longgokan toksin beracun fizikal pula diperoleh daripada makanan dan minuman. Longgokan toksin sangat berbahaya kepada jasad jika dibiarkan kerana mampu merosakkan DNA dan membunuh berjuta-juta sel sihat. Percambahan sel-sel baharu ini penting untuk menggantikan kembali 300 juta sel yang mati pada setiap minit bagi mengekalkan keseimbangan fungsi sistem enjin jasad.

Longgokan Toksin → DNA rosak → Sel mati → Penyakit kronik

Longgokan Toksin

DNA rosak

Sel mati

Penyakit kronik

Adakah anda atau orang tersayang mempunyai penyakit ini?

Jantung

Hasil Overhaul Body mengepam keluar longgokan toksin beracun, sistem enjin jasad kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah dengan mencairkan darah dan melancarkan peredaran darah

Strok

Hasil Overhaul Body mengepam keluar longgokan toksin beracun, sistem enjin jasad kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah dengan mencairkan darah dan melancarkan peredaran darah

Kanser

Hasil Overhaul Body mengepam keluar longgokan toksin beracun dan sel rosak, rantaian DNA menjadi sihat sekaligus menggalakkan percambahan berjuta-juta sel sihat baharu bagi menggantikan sel-sel rosak dan sel mati

Kencing Manis

Hasil Overhaul Body membaik pulih DNA dan sel, pankreas kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah untuk menghasilkan insulin
Frame-3

Buah Pinggang

Hasil Overhaul Body mengepam keluar longgokan toksin beracun, menjadikan rantaian DNA sihat sekaligus menggalakkan percambahan jutaan sel sihat baharu bagi menggantikan sel-sel rosak dan mati, sehingga buah pinggang dapat kembali berfungsi mengikut Teknologi Fitrah

Rahim & Fertiliti

Hasil Overhaul Body mengepam keluar darah kotor tersumbat dan longgokan toksin beracun, sekaligus menggalakkan percambahan berjuta-juta sel sihat baharu bagi menggantikan sel-sel rosak dan sel mati. Tisu, otot ligamen rahim kembali kuat, kitar haid normal, tahap kesuburan meningkat

Masalah Mental

Overhaul Body memerdekakan sel daripada jajahan toksin memori beracun serta emosi negatif untuk penyembuhan jiwa.

Lemah Tenaga Batin

Hasil Overhaul Body mengggalakkan percambahan berjuta-juta sel, menstabilkan hormon, baikpulih prostat, dan melancarkan pengaliran tenaga hayat agar tenaga seksual kembali muda

Cuba bayangkan jika anda atau mereka dapat menghayati nikmat ini

Saraf aktif & kuat ingatan

Saraf aktif & kuat ingatan

Percambahan berjuta-juta sel baharu mengaktifkan kembali sistem saraf untuk peningkatan kekebalan sistem imun jasad

Organ sihat & hormon subur

Organ sihat & hormon subur

Percambahan berjuta-juta sel menguatkan organ bagi menjalankan fungsinya mengikut Teknologi Fitrah. Pengeluaran hormon subur hingga anda kembali merasai tenaga muda

Salur jantung lancar

Salur jantung lancar

Salur jantung bersih, otot jantung kuat, peredaran darah lancar dan degupan jantung stabil hasil daripada pengeluaran toksin dan darah yang cair

Sel kanser tidak lagi aktif

Sel kanser tidak lagi aktif

Pengeluaran toksin sehingga ke akar umbi dan percambahan berjuta-juta sel sihat menguatkan tisu, organ, tulang, otot untuk menjalankan fungsinya mengikut Teknologi Fitrah sehingga sel kanser terhapus secara fitrah

Tenaga seksual muda

Tenaga seksual muda

Aliran tenaga hayat lancar menguatkan kembali tenaga batin, organ reproduksi kembali subur dan pasangan semakin sayang

Sendi-tulang-otot kuat

Sendi-tulang-otot kuat

Berat badan ideal hasil sendi, otot, tulang kuat yang memudahkan bersenam, menunaikan ibadah dan kerja harian dengan sempurna

ALIVE

ALIVE adalah komuniti alumni Overhaul Body yang telah berjaya menikmati hidup mereka kembali.

Genius
Image is not available
Haniza
“Sebelum ni saya anxiety, jantung berdebar. Every month saya masuk hospital... saya kencing keluar pasir. Doktor kata batu karang pecah. Detox ni cuci betul-betul badan saya"
Jantung & Anxiety
Genius
Image is not available
Khursiah
“Saya dah rujuk hospital, tapi hospital tak boleh detect apa sakit saya"
Anxiety & Depression
Genius
Image is not available
Rafi
“Rupanya saya ada masalah ketumbuhan buah pinggang, sembelit & buasir... perubahan ketara tidak pernah sembelit & sakit selepas tu"
Ketumbuhan buah pinggang
Genius
Image is not available
Shobana
“Saya pernah masuk wad 2 kali sebab darah tinggi. Saya mungkin dapat strok. Saya dah putus asa... keluarkan toksin-toksin, rasa lain macam dan rasa segar"
Hypertension & Pra Strok
Genius
Image is not available
Dasuki
“Sakit dada, sakit kulit & susah buang air besar... sekarang kehidupan memang berbeza. Fuhh, rasa lega. Nikmat!"
Masalah Hati & Sembelit
Genius
Image is not available
Haniza
“Sebelum ni saya anxiety, jantung berdebar. Every month saya masuk hospital... saya kencing keluar pasir. Doktor kata batu karang pecah. Detox ni cuci betul-betul badan saya"
Nur Haniza A. Rahim
Jantung & Anxiety
Genius
Image is not available
Khursiah
“Saya dah rujuk hospital, tapi hospital tak boleh detect apa sakit saya"
Khursiah Daud
Anxiety & Depression
Genius
Image is not available
Rafi
“Rupanya saya ada masalah ketumbuhan buah pinggang, sembelit & buasir... perubahan ketara tidak pernah sembelit & sakit selepas tu"
Mohd Rafi Bin Mohamed Zakaria
Ketumbuhan buah pinggang
Genius
Image is not available
Shobana
“Saya pernah masuk wad 2 kali sebab darah tinggi. Saya mungkin dapat strok. Saya dah putus asa... keluarkan toksin-toksin, rasa lain macam dan rasa segar"
Shobana
Hypertension & Pra Strok
Genius
Image is not available
Dasuki
“Sakit dada, sakit kulit & susah buang air besar... sekarang kehidupan memang berbeza. Fuhh, rasa lega. Nikmat!"
Dasuki Kemin
Masalah Hati & Sembelit

ALIVE

ALIVE adalah komuniti alumni Overhaul Body yang telah berjaya menikmati hidup mereka kembali.

Genius
Image is not available
Haniza
“Sebelum ni saya anxiety, jantung saya berdebar. Every month saya masuk hospital... saya kencing keluar pasir. Doktor kata batu karang pecah. Detox ni cuci betul-betul badan saya"
Jantung & Anxiety
Genius
Image is not available
Khursiah
“Saya dah rujuk hospital, tapi hospital tak boleh detect apa sakit saya"
Anxiety & Depression
Genius
Image is not available
Rafi
“Rupanya saya ada masalah ketumbuhan buah pinggang, sembelit & buasir... perubahan ketara tidak pernah sembelit & sakit selepas tu"
Ketumbuhan buah pinggang
Genius
Image is not available
Shobana
“Saya pernah masuk wad 2 kali sebab darah tinggi. Saya mungkin dapat strok. Saya dah putus asa... keluarkan toksin-toksin, rasa lain macam dan rasa segar"
Hypertension & Pra Strok
Genius
Image is not available
Dasuki
“Sakit dada, sakit kulit & susah buang air besar... sekarang kehidupan memang berbeza. Fuhh, rasa lega. Nikmat!"
Masalah Hati & Sembelit

Cubalah Overhaul Body di ISW. Kembalikan nikmat hidup anda hanya dalam 10 minggu

Lokasi

Ibnu Sina Wellness, Country Heights Kajang, Selangor

Durasi

3-10 minggu

Harga

Dari RM3000

Lokasi

Ibnu Sina Wellness, Country Heights Kajang, Selangor

Durasi

3-10 minggu

Harga

Dari RM3000

Tanpa Kimia

1001 manfaat daripada sumber ubatan semulajadi ciptaan Yang Maha Kuasa berkongsi mikrobiota yang serasi bagi membaik pulih rantaian DNA rosak agar sistem enjin jasad dapat berfungsi mengikut Teknologi Fitrah.

Tanpa Bedah

Longgokan toksin beracun yang tersumbat di dalam sel boleh dipam keluar secara intensif melalui sistem limfa (termasuk sistem limfa otak), organ penapis seperti hati dan buah pinggang serta sistem perkumuhan melalui sendawa, kentut, pembuangan najis, air kencing, peluh dan muntah. Bagi wanita, darah kotor dipam keluar melalui kitaran haid setiap bulan. Hasilnya tisu, organ, tulang, otot menjadi bersih dan kuat untuk menjalankan fungsinya mengikut Teknologi Fitrah.

Tanpa Radiasi

Sistem enjin jasad yang bersih dapat menyerap nutrisi lalu membaik pulih rantaian DNA rosak, sekaligus menggalakkan percambahan berjuta-juta sel baharu bagi menggantikan sel-sel yang telah rosak, berpenyakit dan mati. Hasilnya, tisu, organ, tulang dan otot semakin kuat untuk menjalankan fungsinya mengikut Teknologi Fitrah .

5 Formula Overhaul Body

Overhaul jiwa bertujuan mengepam keluar longgokan toksin memori beracun dan gaya hidup tidak sihat yang tersumbat di dalam sel.

... dan bonus istimewa jika anda buat janji temu sekarang:

Kenali Hakeema - Pengasas dan Perawat ISW

“Anda dilahirkan dengan Teknologi Fitrah untuk hidup sebagai Trillionaire. Malangnya anda mengalami susut nilai DNA yang amat ketara kerana hidup melawan Teknologi Fitrah dan hukum alam”

Hakeema Rozainah

Pengasas Ibnu Sina Wellness

Kenali Hakeema

- Pengasas dan Perawat ISW

“Anda dilahirkan dengan
Teknologi Fitrah
untuk hidup sebagai
Trillionaire. Malangnya
anda menghadapi
susut nilai DNA yang amat ketara kerana hidup melawan Teknologi Fitrah dan hukum alam”

Hakeema Rozainah

Pengasas Ibnu Sina Wellness

Bukti kejayaan Overhaul Body

Hasil ujian kolonoskopi yang diambil daripada salah seorang pelanggan Overhaul Body pada kali pertama (selepas 6 bulan) dan kali kedua (selepas 18 bulan) membuktikan bahawa anggota tubuh semakin pulih.

DNA sihat mengaktifkan percambahan sel-sel baharu sehingga kesemua tisu, organ, tulang, otot, darah, saraf dan kulit menjadi muda serta dapat berfungsi dengan sihat bertenaga.

Overhaul Body TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI mampu memberikan hayat pada kehidupan anda.

 

Skop kolon Pn. Nurhafizah Ismail, Hospital Pantai, Cheras

Kolon Selepas 6 Bulann
Kolon Pesakit Selepas 6 bulan

Percambahan sel-sel baharu dapat membina dinding usus yang sihat. Tiada lagi kanser namun perlu masa untuk dinding usus kembali menebal dan masih kelihatan kehitaman pada saraf-saraf usus yang lama.

Kolon Pesakit Selepas 18 bulan

Percambahan sel-sel sihat telah membina otot usus sehingga tebal dan saraf pada dinding usus kelihatan merah.

Skop dubur Pn. Nurhafizah Ismail, Hospital Pantai, Cheras

Dubur Pesakit Selepas 6 bulan

Masih belum tertutup rapat.

Dubur Pesakit Selepas 18 bulan

Percambahan sel telah membina struktur dubur hingga ia kembali tertutup rapat.

Bukti kejayaan Overhaul Body

Hasil ujian kolonoskopi yang diambil daripada salah seorang pelanggan Overhaul Body pada kali pertama (selepas 6 bulan) dan kali kedua (selepas 18 bulan) membuktikan bahawa anggota tubuh semakin pulih.

DNA sihat mengaktifkan percambahan sel-sel baharu sehingga kesemua tisu, organ, tulang, otot, darah, saraf dan kulit menjadi muda serta dapat berfungsi dengan sihat bertenaga. Overhaul Body TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI mampu memberikan hayat pada kehidupan anda.
Skop kolon Pn. Nurhafizah Ismail, Hospital Pantai, Cheras
Kolon Pesakit Selepas 6 bulan

Percambahan sel-sel baharu dapat membina dinding usus yang sihat. Tiada lagi kanser namun perlu masa untuk dinding usus kembali menebal dan masih kelihatan kehitaman pada saraf-saraf usus yang lama.

Kolon Pesakit Selepas 18 bulan

Percambahan sel-sel sihat telah membina otot usus sehingga tebal dan saraf pada dinding usus kelihatan merah.

Skop dubur Pn. Nurhafizah Ismail, Hospital Pantai, Cheras

Dubur Pesakit Selepas 6 bulan

Masih belum tertutup rapat.

Dubur Pesakit Selepas 18 bulan

Percambahan sel telah membina struktur dubur hingga ia kembali tertutup rapat.

“Alhamdulillah, setelah saya menjalani rawatan Overhaul Body di Ibnu Sina Wellness, saya telah mendapat semula nikmat hidup saya. Bila jasad sihat, fikiran saya menjadi tenang, dan saya kini yakin untuk terus berjuang membahagiakan keluarga saya”

Bersedia untuk

Overhaul Body?

“Alhamdulillah, setelah saya menjalani rawatan Overhaul Body di Ibnu Sina Wellness, saya telah mendapat semula nikmat hidup saya. Bila jasad sihat, fikiran saya menjadi tenang, dan saya kini yakin untuk terus berjuang membahagiakan keluarga saya”

Bersedia untuk

Overhaul Body?

Tentang Ibnu Sina Wellness

Sejak penubuhannya pada tahun 2015, Ibnu Sina Wellness telah bantu mengembalikan nikmat hidup lebih 500 rakyat Malaysia yang menderita penyakit kronik seperti kanser, masalah jantung, kegagalan buah pinggang, strok, kencing manis, dan pelbagai masalah kesihatan lain.

Akta 775 Kementerian Kesihatan Malaysia memberi panduan kepada pengamal Perubatan Tradisional dan Komplementari. Ibnu Sina Wellness berdaftar di bawah GAPERA untuk menjalankan rawatan holistik menggunakan herba onkologi dan pengubatan Islam berdasarkan Kanun Perubatan Ibnu Sina.

Tentang Ibnu Sina Wellness

Sejak penubuhannya pada tahun 2015, Ibnu Sina Wellness telah bantu mengembalikan nikmat hidup lebih 500 rakyat Malaysia yang menderita penyakit kronik seperti kanser, masalah jantung, kegagalan buah pinggang, strok, kencing manis, dan pelbagai masalah kesihatan lain.

Akta 775 Kementerian Kesihatan Malaysia memberi panduan kepada pengamal Perubatan Tradisional dan Komplementari. Ibnu Sina Wellness berdaftar di bawah GAPERA untuk menjalankan rawatan holistik menggunakan herba onkologi dan pengubatan Islam berdasarkan Kanun Perubatan Ibnu Sina.

Soalan-Soalan Lazim (FAQ)

Ibnu Sina Wellness merupakan pusat rawatan berdasarkan ilmu perubatan dari Ibnu Sina, Bapa Perubatan Moden. Ditubuhkan pada 2015, Ibnu Sina Wellness adalah peneraju pusat rawatan holistik sains Islam yang unggul di rantau Asia.

Ibnu Sina merupakan tokoh ilmuwan Islam yang telah menemui kod rahsia perubatan yang berasaskan al-Quran dan hadis. Sumbangan terbesar Ibnu Sina dalam bidang perubatan adalah Kanun Perubatan (Qanun Fi-Tibb) dan telah diterjemah kepada pelbagai bahasa. 

Hakeema Rozainah dan Hakeem Ahmad Musa merupakan perawat di Ibnu Sina Wellness yang diijazahkan ilmu perubatan Ibnu Sina daripada syeikh-syeikh bersanad dengan bimbingan hakeem-hakeem bertauliah.

Ibnu Sina Wellness menawarkan rawatan Overhaul Body, TANPA KIMIA-TANPA BEDAH-TANPA RADIASI untuk mengembalikan sistem enjin jasad agar berfungsi mengikut Teknologi Fitrah.

Ibnu Sina Wellness menawarkan rawatan kepada semua penyakit kronik kecuali sihir, santau, gangguan makhluk halus, saka, terseliuh atau patah tulang, Slip Disc, semua jenis jangkitan virus dan bakteria berbahaya (Virus Corona/Tibi) termasuk Kanser Darah dan Kanser Paru-Paru

Scroll to Top