Buntu fikir cara pencegahan wabak,
walhal solusinya ada di dapur!

Serangan COVID-19 yang dahsyat dan menggerunkan disambut dengan 1001 kecamuk perasan.

Dilema masyarakat

Memahami dilema masyarakat antara hilang punca pendapatan mahupun nikmat kesihatan dan nyawa, kami telah membongkar rahsia keajaiban alam untuk mengatasi saat sukar ini dengan cara yang terbaik!

Ramai buntu mencari ‘ubat’ mujarab untuk mencegah diri dari dijangkiti COVID-19 walhal mereka tak sedar bahawa cara paling berkesan adalah dengan meningkatkan sistem imun dalam badan!

Untuk meningkatkan sistem imun dengan mudah tentunya dari pengambilan makanan. Bayangkan, hari-hari anda makan namun ianya lebih banyak mendatangkan mudarat dari kebaikan!

Oleh itulah, sebagai hub perubatan alternatif terulung yang menggunakan ilmu perubatan Ibnu Sina Di Malaysia, kami terdorong untuk membongkar rahsia ramuan istimewa yang mampu memberikan anda 1001 manfaat!

Tidak perlu berhabis wang ratusan ringgit membeli makanan tambahan kerana segalanya ada di dapur anda.

Setiap bahan masakan sebenarnya memiliki penawar segala penyakit yang tidak kita sedari selama ini. Inilah perisai sebenar bagi melindungi daripada jangkitan COVID-19.

Resipi SUPERimun #fightcovid19
Kami telah menemui formula utama untuk menikmati hidup sihat dalam jangka masa panjang yang bermula dengan amalan & bahan makanan yang tepat.

Terdapat lebih 50 resipi lazat
disertakan dengan langkah penyediaan mudah amat sesuai untuk anda yang baru berjinak-jinak dalam dunia masakan.

Resipi SUPERimun #fightcovid19 menghimpunkan bahan-bahan sihat yang boleh meningkatkan sistem imun tubuh, mencegah dan merawat penyakit kronik, sekali gus melawan covid19!

Tak seperti E-book resipi biasa, SUPERimun #fightcovid19 ini turut menghuraikan manfaat hebat bahan-bahan semulajadi yang digunakan mungkin belum pernah anda tahu!
.
Terdapat lebih 50 resipi lazat disertakan dengan langkah penyediaan mudah amat sesuai untuk anda yang baru berjinak-jinak dalam dunia masakan.

Kenapa E-book Resipi SUPERimun
#fightcovid19 ‘WAJIB’ anda dimuat turun?

  • Membongkarkan rahsia bahan-bahan utama untuk meningkatkan imun dan mengecapi nikmat kesihatan berpanjangan.
  • Panduan lengkap anda untuk memahami kepentingan penggunaan bahan masakan berkualiti dan berkhasiat untuk mencegah dari penyakit kronik!
  • Membantu anda berjimat dengan menyediakan juadah sendiri dirumah namun menunya bertaraf hotel 5 bintang dan kos jauh lebih murah!
  • Memberi idea memasak hidangan sihat, ringkas lagi menyelerakan untuk keluarga setiap hari dengan lebih dari 50 resipi pembuka selera, hidangan utama dan pemanis mulut serta jus segar!!
  • Paling penting, ada beberapa lagi rahsia WAJIB ANDA TAHU yang mungkin belum pernah dikongsikan oleh sesiapa akan kami bongkar dalam E-book Resipi SUPERimun #fightcovid19.

Setiap ciptaan Allah SWT pasti ada kegunaannya walaupun hanya sebesar zarah. Begitu juga setiap penyakit yang ‘dianugerahkan’ Tuhan pasti ada penawarnya.

E-Book Resipi SuperImun #fightcovid19 adalah ilham dari Allah SWT sebagai ikhtiar kami di Ibnu Sina Wellness untuk mengembalikan anda kepada fitrah!

BUKA KUNCI UTAMA UNTUK KEKAL SIHAT, AKTIF & PANJANG UMUR!

Jadi individu terawal memiliki E-book Resipi SUPERimun #fightcovid19. Bukan sahaja dapat lindungi diri & keluarga dari wabak tetapi juga dapat melindungi anda daripada penyakit kronik!