Resipi SUPERenergy

RM 59.90

Masakan mestilah harus enak! Semua orang beranggapan bahawa masakan sihat yang berkhasiat tentunya tak sedap. Sehinggalah mereka cuba RESIPI SUPERenergy ini! Kompilasi 50 resipi menyelerakan dan sihat ini terbukti secara saintifik dapat memenuhi keperluan energy harian!! Buku resipi SUPERenergy ini bukan sahaja unik dengan resipi yang pelbagai, malah ianya juga 'mesra pesakit' di mana ia juga mengambil kira pantang-larang pesakit-pesakit kencing manis-darah tinggi-kolesterol dan juga pesakit-pesakit yang menghidapi penyakit kronik.
SUPERFOOD FOR SUPERLIFE

Jangan Biarkan Makanan Meracuni Jasad dan Menjadi Pembunuh Utama Diri Kita


Ramai yang tidak sedar bahawa fungsi nafsu makan adalah signal bahawa sel-sel dalam sistem enjin jasad memerlukan nutrisi untuk melaksanakan proses pemulihan sel bagi mengekalkan kesihatan tisu,organ, tulang, otot, darah, saraf, dan kulit

-Hakeema Rozainah

Yang Maha Pencipta telah menciptakan planet bumi ini sebagai tempat tinggal yang dilengkapi dengan segala keperluan Teknologi Fitrah JASAD-JIWA-AKAL-ROH manusia.
Manusia sering menganiayai dirinya dengan tidak mengikuti adab tatacara yang selari dengan Teknologi Fitrah JASAD-JIWA-AKAL-ROH sehinggakan sistem enjin jasad breakdown dan tidak dapat menjalankan fungsi mengikut Teknologi Fitrahnya yang sempurna.
Di Ibnu Sina Wellness, kami berusaha memberi panduan pemakanan sempurna berdasarkan Kanun Perubatan Ibnu Sina, yang berasaskan al-Quran dan Hadis

-Hakeema Rozainah

Alamat

Country Heights,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan

Nombor Telefon

+60389663696 / +60389663696 (WhatsApp)

Waktu Operasi

Isnin (8.30 pagi – 12.00 tengahari)
Rabu sehingga Ahad (9.30 pagi – 5.30 petang)
Selasa (Cuti)

E-mel

konsultasi@ibnusinawellness.com

Langgani Buletin ISW

Ikuti Media Sosial ISW