Panduan 101 Penyakit Menurut Ibnu Sina Jantung

RM 0.00

Ketahui punca dan simptom penyakit organ jantung serta bagaimana Overhaul Body mampu mengembalikan fungsi jantung mengikut Teknologi Fitrah.Fikrah Hakeema

Being vs Doing

Yang mana lebih penting?

Pada zaman yang serba mencabar ini, manusia mengharungi kehidupan umpama mengejar loyang yang disangka emas, sedangkan emas disangka loyang.

Hidup ini singkat, jangan dibazirkan. Kenapa nak menderita?
Jom pulihkan JASAD-JIWA-ROH dengan formula yang tidak ditelan zaman dan diguna pakai oleh manusia yang paling berjaya pernah hidup

-Hakeema Rozainah


Generasi kini perlu bijaksana mengharungi kehidupan kerana hidup yang melawan Teknologi Fitrah dan hukum alam umpama besi yang melawan tarikan magnet. Akibatnya, anda terpisah daripada arus tenaga hayat dan mengalami susut nilai yang amat ketara. Bebaskanlah diri anda daripada tayangan iklan yang membina nafsu, kerana semua itu hanya akan mengaburi mata hati anda daripada mengecapi nikmat hidup.

Shortcut bagi mengecapi cinta, kesihatan, kejayaan, dan kebahagiaan adalah melalui kesejahteraan JASAD-JIWA-AKAL-ROH. Kesejahteraan hanya boleh dikecapi apabila psikologi dan gaya hidup yang diamalkan selari dengan Teknologi Fitrah dan hukum alam yang terhubung kepada Yang Maha Pencipta.

Prihatin terhadap penderitaan masyarakat, maka Hakeema Rozainah sebagai Pelopor Sains berasaskan Tauhid dan Teknologi Fitrah berazam untuk membuktikan, inilah satu-satunya formula paling canggih untuk mencapai kejayaan abadi. Beliau menghasilkan pelbagai bahan ilmiah melalui media cetak, media massa dan media sosial. Semua ini diterbitkan bertujuan untuk mendidik masyarakat memahami Teknologi Fitrah dan hukum alam agar dapat mengemudi segala masalah dalam kehidupan untuk mencapai cinta, kesihatan, kejayaan, dan kebahagiaan yang abadi.

Alamat

Country Heights,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan

Nombor Telefon

+60389663696 / +60389663696 (WhatsApp)

Waktu Operasi

Isnin (8.30 pagi – 12.00 tengahari)
Rabu sehingga Ahad (9.30 pagi – 5.30 petang)
Selasa (Cuti)

E-mel

konsultasi@ibnusinawellness.com

Langgani Buletin ISW

Ikuti Media Sosial ISW